Voorjaarstraining 2022

Geannuleerd / Abgesagt / Cancelled

In 2022 wordt de Voorjaarstraining in hetzelfde weekend als de Voorjaarscoursing georganiseerd. Dit om iedereen die graag wil coursen met zijn hond of honden de gelegenheid te geven dit in wedstrijd- of trainingsverband te doen.

Op de voorjaarstraining zijn alle honden van WvCNL leden welkom en alle windhonden van leden van andere verenigingen, onder voorwaarde dat deze honden niet aan de Voorjaarscoursing deelgenomen hebben.

De Voorjaarstraining vindt plaats op zondag 13 maart 2022 op het Ronostrand in Een. De training start om 10.00 uur, vanaf 9.00 uur is het restaurant geopend (met inachtneming van de dan geldende Covid regels). Adresgegevens van het Ronostrand kun je hier vinden.

Online inschrijven voor de Voorjaarstraining kan hier.

Je kunt je hond naar eigen wens indelen. Geef op het inschrijfformulier in het veld 'Indeling/Opmerkingen' aan tegen wie je je hond wil laten lopen of dat hij of zij alleen loopt. Ook eventuele licentielopen kunnen in dit veld aangegeven worden.
De inschrijving sluit op zondag 6 maart 2022 om 20.00 uur.

De inschrijfkosten zijn:
- Voor WvCNL leden: €5,- per ingeschreven hond.
- Voor niet-WvCNL-leden: €7,50 per ingeschreven hond.

Wanneer je nog geen lid van de WvCNL bent, maar dat wel wilt worden, vraag dan meteen het lidmaatschap met dit formulier aan.

Indien noodzakelijk, maken we gebruik van twee draaitoestellen, zodat alle ingeschreven honden kunnen coursen.
De coursing eindigt wanneer alle voor de tweede omloop ingeschreven honden gelopen hebben, of wanneer de invallende avond coursen onmogelijk maakt.

Overnachten
Het Ronostrand heeft uitstekende mogelijkheden om te overnachten met caravans, campers en tenten. De camping is van alle luxe voorzien. Voor deelnemers aan de coursing zijn de kosten €25,- (inclusief toeristenbelasting) per eenheid per nacht, incl. personen, honden, elektra en WiFi. Graag op het online inschrijfformulier aangeven of je blijft overnachten en je verwachte aankomst- en vertrekdatum. Bij aankomst en vertrek svp melden bij de receptie. Bij de receptie zijn tevens de toegangscodes voor de gratis WiFi verkrijgbaar.

Op zaterdag 12 maart 2022 organiseren wij de Voorjaarscoursing 2022. Het is mogelijk om gedurende de periode rondom de Voorjaarscoursing en Voorjaarstraining op het Ronostrand te kamperen.

Je kunt dit aangeven met de aankomst- en vertrekdatum voor het kamperen op het online inschrijfformulier.

 

Tot ziens op de Voorjaarstraining!!