Voorjaarstraining 2021

AFGELAST

De Voorjaarstraining is een mooie gelegenheid om de honden voor te bereiden op het komende seizoen en even lekker met je coursingvrienden en alle honden bij elkaar te zijn.

Vanwege het tegenvallende seizoen in 2020 is dit evenement dit jaar eenmalig niet exclusief voorbehouden aan WvCNL leden, maar ook toegankelijk voor alle (half-)windhonden van leden van andere ren- en coursingverenigingen.

De Voorjaarstraining vindt plaats op zaterdag 13 maart 2021 op het Ronostrand in Een. De coursing start om 10.00 uur, vanaf 9.00 uur is het restaurant geopend (met inachtneming van de dan geldende Covid regels). Adresgegevens van het Ronostrand kun je hier vinden.

Online inschrijven voor de Voorjaarstraining kan hier.

Je kunt je hond naar eigen wens indelen. Geef op het inschrijfformulier in het veld 'Indeling/Opmerkingen' aan tegen wie je je hond wil laten lopen of dat hij of zij alleen loopt. Ook eventuele licentielopen kunnen in dit veld aangegeven worden. Wanneer je inschrijft voor 3 maart, kunnen we al je gegevens nog opnemen in het programmaboekje.

De inschrijfkosten zijn:
- Voor leden: €7,50 voor de eerste hond en €5,- voor elke volgende hond van dezelfde eigenaar.
- Voor niet-leden: €12,50 voor de eerste hond en €10,- voor elke volgende hond van dezelfde eigenaar.

Wanneer je nog geen lid van de WvCNL bent, maar dat wel wilt worden, vraag dan meteen het lidmaatschap met dit formulier aan.

Bij een groot aantal inschrijvingen worden er 2 parcoursen uitgezet, zodat alle honden kunnen coursen.
De coursing eindigt wanneer alle voor de tweede omloop ingeschreven honden gelopen hebben, of wanneer de invallende avond coursen onmogelijk maakt.

Voor de Voorjaarstraining zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de weers- of terreingesteldheid verantwoord coursen niet toelaat wordt de coursing geannuleerd.

Overnachten
Het Ronostrand heeft uitstekende mogelijkheden om te overnachten met caravans, campers en tenten. De camping is van alle luxe voorzien. Voor deelnemers aan de training zijn de kosten €22,50 (inclusief toeristenbelasting) per eenheid per nacht, incl. personen, honden, elektra en WiFi. Graag op het online inschrijfformulier aangeven of je blijft overnachten en je verwachte aankomst- en vertrekdatum. Bij aankomst en vertrek svp melden bij de receptie. Bij de receptie zijn tevens de toegangscodes voor de gratis WiFi verkrijgbaar.

Op 20 maart 2021 organiseren wij de Nationale Voorjaarscoursing 2021. Het is mogelijk om gedurende de periode rondom de Voorjaarstraining en Voorjaarscoursing op het Ronostrand te kamperen. Je kunt dit aangeven met de aankomst- en vertrekdatum voor het kamperen op het online inschrijfformulier.

Licenties verlengen
Leden die de WvCNL als thuisvereniging hebben, kunnen bij de Voorjaarstraining hun licenties laten verlengen voor 2021. Denk aan de voorwaarden voor verlenging.
 

 

Tot ziens op de Voorjaarstraining!!