Kamperen 2024

Windhondenvereniging Coursing Nienoord Leek

Op ons terrein in Leek kan niet worden overnacht.  

Tijdens alle activiteiten die op ons coursingterrein in Leek worden gehouden, is het mogelijk om op onze tweede thuisbasis, het Ronostrand in Een, te kamperen.

Met het Ronostrand is hiervoor het gereduceerde tarief van €27,20 per nacht (inclusief honden, toeristenbelasting en WiFi) afgesproken.

Het is ook mogelijk op Landgoedcamping Nienoord te kamperen. Voor kamperen in een evenementenweekend van de WvCNL is het gereduceerde tarief €21,00 per nacht (inclusief honden, toeristenbelasting, douchen en WiFi), in principe op een veld zonder stroomvoorziening. Wanneer er geschikte plaatsen met stroomvoorziening beschikbaar zijn, is het mogelijk om daar te kamperen tegen hetzelfde gereduceerde tarief.

Het gereduceerde tarief geldt alleen voor het overnachten vanaf de nacht voorafgaande aan een evenement of een wedstrijd tot en met de nacht na een evenement of een wedstrijd. Betaling vindt plaats aan de WvCNL, tegelijk met het inschrijven van de honden op de wedstrijd- of evenementendag. Wil je langer op Landgoedcamping Nienoord overnachten dan geldt voor deze dagen het normale tarief dat rechtstreeks met de camping wordt afgerekend.

Het reserveren van één van beide campings doe je niet bij de inschrijving voor het WvCNL evenement, maar via een apart formulier. Het online reserveringsformulier vind je hier.