WvCNL internationale CACIL Zomercoursing 2023

Windhondenvereniging Coursing Nienoord Leek

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus organiseert de WvCNL de Internationale CACIL Zomercoursing 2023. De coursing vindt plaats op ons coursingterrein op Landgoed Nienoord in Leek (navigatieadres: Schilhoek 2, 9351 AD Leek, navigatie coördinaten: 53 ‘9’ 56’N 6′ 23 ’53’ E).

Start van de wedstrijd is om 10.00 uur, inleveren coursinglicenties en dierenartscontrole tussen 8.30 en 9.30 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt €25,- voor de eerste hond en €22,50 voor alle volgende honden van dezelfde eigenaar. Het programmablad is gratis.

De rassenindeling over de twee coursingdagen wordt bepaald aan de hand van de inschrijvingen. Wanneer er te weinig inschrijvingen zijn om de wedstrijd op twee dagen te houden, wordt de coursing op zaterdag 26 augustus gehouden.

De inschrijving voor de Zomercoursing is gesloten.

Het is mogelijk om voorafgaand aan de wedstrijd een licentieloop (haasvast) te lopen. De kosten hiervan bedragen €5,00.

De inschrijving sluit op woensdag 16 augustus 2023 om 20.00 uur, of wanneer het maximum aantal in te schrijven honden is bereikt.

Om voor het CACIL in aanmerking te komen dient je hond in het bezit te zijn van een CACIL-startlicentie. Op het online inschrijfformulier geef je aan of je mee wilt dingen voor de CACIL of niet.

Om voor het CACNL in aanmerking te komen dien je tegelijk met de inschrijving een bewijs van een behaalde U-kwalificatie op een nationale (CAC-)show in Nederland of buitenland, op de minimale leeftijd van 15 maanden in te leveren. Dit kan door het te uploaden via het online inschrijfformulier.

Afmelden kan via het wedstrijdsecretariaat, per e-mail: wedstrijdsecretaris@wvcnl.nl

Bij afmelden na het sluitingsmoment van de inschrijving blijft het inschrijfgeld verschuldigd aan de WvCNL.

Op de vrijdag voor de wedstrijd vindt er vanaf 16.00 uur een training plaats op het coursingterrein. Aanmelden voor de training kan vanaf 15.30 op locatie.

Overnachten
Alle informatie over het overnachten bij deze coursing vind je hier. De mogelijkheid om te overnachten op het terrein is nog onder voorbehoud van de goedkeuring door de gemeente Westerkwartier.

Keurmeesters

De Commissie voor de Windhondenrensport (CvW) verzorgt de keurmeesters bij deze wedstrijd. De recente keurmeesterindeling kun je hier vinden. ​