U bent hier

Betty Weijermans overleden.

Door KoppelaarJ op do, 29/08/2019 - 07:32

Op 15 augustus is Betty Weijermans op 84 jarige leeftijd overleden, op eigen verzoek is de plechtigheid in alle stilte voltrokken.

Voorgoed uit ons midden, maar nooit uit ons hart.

Betty was zeer begaan met honden en met name de windhondensport.

Zij was de eigenaar van de succesvolle Afghanenkennel “Jebel Musa’s”. In onze nieuwsbrief van december 2013 is over 1 van de nakomelingen het volgende geschreven: Jebel Musa's Chapanaz Caado el Anis een reu geboren in 1985, afkomstig uit de Afghanenkennel van Betty Weijermans (vroeger Martens). Wij kenden de hond vooral als “Caado” en vanaf zijn eerste kennismaking met coursing heeft hij bijna alle keren de eerste plaats behaald. Velen zullen deze hond herinneren als een geweldige coursinghond, in april 1996 is hij overleden.

Betty respecteerde de meningen van anderen, maar de discussie over de Afghanen heeft er wel toe bijgedragen dat zij is gestopt met de  Afghanen en verder is gegaan met de Galgo Espagñols.

Zij is jarenlang trouw lid bij onze vereniging geweest en bezocht bijna al onze evenementen. Helaas kon zij de laatste jaren vanwege gezondheidsproblemen onze evenementen niet meer bijwonen. Kennissen hebben haar op hoge leeftijd nog eens meegenomen naar een evenement van de vereniging waar ze zichtbaar zat te genieten.  Waar mogelijk is zij tot het laatste toe de vereniging blijven ondersteunen.

 

Heel veel sterkte aan iedereen die zonder Betty verder moeten gaan.